Calitati Xtreme care va vor convinge

 

WAGNER furnizeaza cu noua familie X toate componentele necesare pentru vopsirea manuala cu pulbere.
De la cu pistol, pupitru de comanda si accesorii pana la echipament si cabina pentru vopsirea manuala - WAGNER asigura componente cu performanta ridicata, fiabilitate sporita si un handling optim.

 

Toate componentele noii familii X conving cu urmatoarele proprietati:

 

 

Usurinta de utilizare:
Wagner a reusit sa implementeze cu succes tehnologiile cele mai moderne si sa creasca in acelasi timp usurinta de utilizare si functionarea intuitivă a tuturor componentelor. Prin dispunerea optimă a controalelor si functiilor individuale, se permite utilizarea intuitivă a tuturor dispozitivelor familiei X.
Design:
Design-ul unic este reflectată în toate produsele din familia X. Noul pistol manual PEM-X1 WAGNER prezintă un echilibru optimizat pana la ultimul gram, pentru a preveni oboseala operatorului. Familia X nouă a WAGNER combină designul excelent industrial, cu fiabilitate constanta!
Flexibilitate:
Într-o lume - cu o vesnica schimbare tot mai rapidă - trebuie să reactionezi flexibil la cerinte mereu noi - lucru exact reusit de WAGNER cu noua familie X. Flexibilitatea rezultă dintr-o gamă de accesorii perfect ajustate. Cu pasi simpli se poate adapta sistemul pentru a satisface nevoile dvs. specifice asigurându-se astfel rezultate profesionale de acoperire.
Eficienta:
Fiabilitate maximă si precizie pentru rezultate optime de acoperire - pentru acestea WAGNER a dezvoltat unitatea de control EPG SPRINT X. Această eficientă si perfectiune enormă poate fi realizata doar prin intermediul componentelor bine ajustate ale noii familii WAGNER X.